Glasvezelbehang van HuisMakeOver

Glasvezelbehang expert voor nieuwbouw in Nederland

Bereken direct de prijs van glasvezelbehang of vraag een offerte aan.

Glasvezelbehang. De juiste wandafwerking kiezen in je nieuwbouwwoning is essentieel. Kies daarom glasvezelbehang van HuisMakeOver. Laat een investering in je nieuwe woning niet aan toeval over. Bereken direct online de prijs van glasvezelbehang. Zonder meer te betalen kan je duurzaam kiezen. HuisMakeOver (HMO) heeft een eigen productlijn en is uitvoerig getest.

Wij bij HuisMakeOver geloven in een gedegen aanpak. We komen terug als iets niet goed is. Inspecteren alle wanden voordat we beginnen. We laten niets aan toeval over!

Wat maakt HuisMakeOver glasvezelbehang dan zo uniek?

Om mee te beginnen. HuisMakeOver werkt met een vaste groep mensen. In tegenstelling tot veel andere partijen, die uw waardevolle gegevens zo maar over de schutting gooien om er snel een euro aan te verdienen. HuisMakeOver heeft zich de afgelopen tien jaar in de projectmarkt uitvoerig bewezen. Kijk eens wat HuisMakeOver nog meer doet als bedrijf.

HuisMakeOver werkt uitsluitend met milieuvriendelijk vliesbehang en ecologische schrobvaste klasse A verf. Mooier (en goedkoper) dan glad stucwerk. Maar dan met veel extra voordelen. Glad glasweefselbehang wordt ook wel eens easy-stuc, of renovlies genoemd. Maar let op dat glasvezelbehang niet altijd is wat u denkt. Bij sommige partijen koopt u papier (renovlies). HuisMakeOver werkt uitsluitend met de Rolls Royce onder het glasvezelbehang. Een zware kwaliteit 200 grams vlies wat zich prachtig laat verwerken tot een strak eindresultaat.

Nieuwbouw vraagt tegenwoordig om veel aandacht

Gezonder wonen in nieuwbouw is een realiteit met HuisMakeOver glasvezelbehang. Lees onze technische informatie. HuisMakeOver verwerkt al jarenlang behang en heeft daarom veel kennis in huis om u perfect te informeren.

Het gaat niet alleen om de prijs. Het gaat zeker ook om een bewuste keuze. In vergelijking is HuisMakeOver soms twee kwartjes goedkoper. Soms een Euro duurder. U maakt uiteindelijk de keuze. Maar let er goed op dat u geen appels met peren vergelijkt. Omdat HuisMakeOver niet op prijs vecht, maar kwaliteit biedt. Wij waarderen uw keuzen en bieden onze klanten daarom een combinatiekorting aan.

Besteld u bij ons glasvezelbehang, dan krijgt u een waardecheque op een volgend HuisMakeOver product cadeau. Zo geven we korting, zonder in te leveren op de kwaliteit van onze wandafwerking. Want goed werk en de juiste mensen staan ook garant voor een prachtig eindresultaat.

Duurzame wandafwerking betekent een gezonder klimaat binnenshuis.

huismakeover-glasvezelbehang

Voordelen

  • Vrij van solventen en acrylaten, bevat geen VOS
  • Praktisch
  • Laat de ondergrond ademen, open structuur
  • Antistatisch
  • Geurloos
  • Bijzonder geschikt voor allergiepatiĆ«nten
  • Bestaande uit 100% glasdraden, dus geen papier of cellulose(componenten)
  • Naadloos en snel verwerkbaar
  • Stotend of dubbel doorsnijdend te plakken
  • Stabiel, scheur-overbruggend
  • 200 gram/m2 geschikt voor wanden en plafonds
  • Kan niet schimmelen

huismakeover-glasvezelbehang

Voor meer informatie of om Glasvezelbehang te bestellen, klik hier of ga naar onze pagina www.huismakeover.nl/glasvezelbehang

Wil je meer te weten komen over andere HuisMakeOver producten zoals vloeren, raamdecoratie of gordijnen? Bezoek ook eens onze WOONCOLLECTIE website.