HuisMakeOver glasvezelbehang

Glasvezelbehang van HuisMakeOver

Glasvezelbehang expert voor nieuwbouw in Nederland

Bereken direct de prijs van glasvezelbehang of vraag een offerte aan.

Glasvezelbehang. De juiste wandafwerking kiezen voor je nieuwbouwwoning is essentieel. Kies daarom glasvezelbehang van HuisMakeOver. Laat een belangrijke investering in je nieuwe woning niet aan toeval over. Bereken direct online de prijs van glasvezelbehang. En zonder meer te hoeven betalen, kun je ook voor duurzaam kiezen. Alles wat HuisMakeOver doet is afgelopen tien jaar uitvoerig getest en bewezen. Je kiest dus voor betrouwbaarheid in de markt.

HuisMakeOver gaat voor een gedegen aanpak. We komen terug als iets niet goed is. Inspecteren alle wanden voordat we beginnen. HMO laat niets aan toeval over!

Wat maakt HuisMakeOver glasvezelbehang
zo uniek?

HuisMakeOver werkt met vaste, gerenomeerde bedrijven en eigen mensen. In tegenstelling tot veel andere partijen, die jouw waardevolle gegevens zo maar over de schutting gooien naar een ZZP’er, om er snel een euro aan te verdienen. HuisMakeOver heeft zich de afgelopen tien jaar in de projectmarkt uitvoerig bewezen. Kijk eens wat HuisMakeOver nog meer doet als bedrijf.

HuisMakeOver werkt uitsluitend met milieuvriendelijk vliesbehang en ecologische schrobvaste klasse A verf. Mooier (en goedkoper) dan glad stucwerk. Maar dan met veel extra voordelen. Glad glasweefselbehang wordt ook wel eens easy-stuc, of renovlies genoemd. Maar let op dat glasvezelbehang niet altijd is wat je denkt dat het is. Bij sommige partijen koop je papier (renovlies). HuisMakeOver werkt uitsluitend met de Rolls Royce onder het glasvezelbehang. Een zware kwaliteit 200 grams vlies wat zich prachtig laat verwerken tot een strak eindresultaat. Uitgaande dat de ondergrond behangklaar is. Wij kijken graag mee tijdens een voorschouw om je goed te adviseren. Zo voorkom je tegenvallers.

Nieuwbouw vraagt tegenwoordig om veel aandacht

Gezonder wonen in nieuwbouw, wordt werkelijkheid met HuisMakeOver glasvezelbehang. Lees onze technische informatie. HuisMakeOver verwerkt al jarenlang behang en heeft daarom veel kennis in huis om u perfect te informeren. Wij zijn geen marketing apparaat dat behang verkoopt. Maar behang specialisten die een mooi product, mooi willen presenteren.

Het gaat daarnaast niet alleen om prijs. Het gaat zeker ook om een bewuste keuze. In vergelijking is HuisMakeOver soms twee kwartjes goedkoper. Soms een Euro duurder. Jij maakt uiteindelijk de keuze. Maar let er goed op dat je geen appels met peren vergelijkt. Omdat HuisMakeOver niet op prijs vecht, maar kwaliteit biedt.

Duurzame wandafwerking betekent een gezonder klimaat binnenshuis.

huismakeover-glasvezelbehang

Voordelen

  • Vrij van solventen en acrylaten, bevat geen VOS
  • Praktisch
  • Laat de ondergrond ademen, open structuur
  • Antistatisch
  • Geurloos
  • Bijzonder geschikt voor allergiepatiĆ«nten
  • Bestaande uit 100% glasdraden, dus geen papier of cellulose(componenten)
  • Naadloos en snel verwerkbaar
  • Stotend of dubbel doorsnijdend te plakken
  • Stabiel, scheur-overbruggend
  • 200 gram/m2 geschikt voor wanden en plafonds
  • Kan niet schimmelen

huismakeover-glasvezelbehang

Voor meer informatie of om Glasvezelbehang te bestellen, klik hier of ga naar onze pagina www.huismakeover.nl/glasvezelbehang

Wil je meer te weten komen over andere HuisMakeOver producten zoals vloeren, raamdecoratie of gordijnen? Bezoek ook eens onze WOONCOLLECTIE website.